Resultaten voor workshop koken

 
workshop koken
workshop koken - We koken de menu namelijk gedeeltelijk bij u thuis!
Een fotoreportage met bijhorende uitleg Allereerst heeft de kok uw keuken nodig. We koken de menu namelijk gedeeltelijk bij u thuis! Hiervoor zal de kok enkele uren voor aanvang van de diner reeds bij u thuis zijn, dit is in de prijs inbegrepen.
Haven, kookworkshops, lunch, catering, evenement, seminarie, vergadering, feestlocatie, thaise keuken, gent.
26.03 Kookworkshop Harmonie en balans Japans. Kook met zeer verse ingrediënten van een hoge kwaliteit zonder de prestatie uit het oog te verliezen. Kortom: kook Japans zoals het hoort. Meer info / reserveren. 30.04 Kookworkshop Make your own bowl of ramen!
yoga workshop
Workshop koken met aangepaste Trappistbieren in Kookstudio Nostalgie TrappistBier Beleven.
Culinair Workshop koken met aangepaste Trappistbieren in Kookstudio Nostalgie. Workshop koken met aangepaste Trappistbieren in Kookstudio Nostalgie. Geplaatst door Wil Nouws op 13/12/2012 in Culinair, Koken met Trappist. Een kook-workshop met aangepaste Trappistbieren dat klonk ons als muziek in de oren!
Inductie koken
Workshop Koken op het water Toerisme Kinrooi.
Workshop Koken op het water. In het kookatelier De Kombuis van Botel Ophoven kan je terecht voor culinaire workshops, foodbuildings en fun cooking op het water. Dit is de ideale manier om de groenten van Kinrooi zelf aan een smaaktest te onderwerpen.
website speed
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Een workshop organiseren om je werknemers culinair te verwennen? Dan komt Kokerij graag op visite! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.
photoshop cursus amsterdam
Thais koken aan huis Home.
Hallo, We waren vandaag te gast bij jullie. Het was supergezellige workshop. Groetjes en nogmaals bedankt voor de gezellige en leerrijke avond." Meer live-beoordelingen: www.facebook.com/thaiskokenaanhuis. Thais koken aan huis. Met onze originele, Thaise keuken willen we een stukje van het prachtige Azië naar hier halen.
SEO Workshop
Volg een Miele kookworkshop Ons aanbod kookworkshops!
Je hebt keuze tussen verschillende themas. In een gezellige setting bereid je, samen met onze culinaire kenners, heerlijke gerechten en ondertussen krijg je veel tips en tricks. Aan het einde van de workshops geniet je van jouw eigen bereide gerechten.
teambuilden
Workshop koken Concertgebouw Brugge.
Koken niets voor kinderen? Vergeet dat maar. Topkok Marijke Deweerdt kokkerelt samen met de kinderen lekker en gezond én zorgt ook voor een feestelijk gedekte tafel waaraan de kinderen én een groepje muzikanten tot slot aansluiten. Concertgebouw heeft een boontje voor families. Elke eerste zondag van de maand is onze Inkomhal een ontdek en speelplek voor kinderen en hun grootouders. De kinderen leven zich uit tijdens een betalende workshop.
Workshop: Koken zonder restjes Vlaco.
De workshop kaderde in een campagne van de vzw Djapo Dont waste our future waarbij lezingen, panelgesprekken en workshops werden gegeven over voedselverlies. Bij Vlaco werd de theorie over voedselverlies ook in de praktijk omgezet met een heerlijke koken zonder restjes kookworkshop.
Food For Foodies kookatelier.
4 sep 13 Studio Brussel/ recept Linde Late Night. 6 jun 13 gastentafels. 2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens.
Kookworkshop workshop koken met Ann Callens.
Het aantal deelnemers in de kookworkshop houden we beperkt zodat iedereen ten volle kan meedoen. Tijdens de workshop koken werken we allemaal samen aan een menu, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. We maken voornamelijk lichte, eenvoudige gerechten met diverse ingrediënten die ook gemakkelijk in de week kunnen klaargemaakt worden.
Zjatte Taloere Kookworkshops Mechelen.
En ga ik mijn droom verder achterna met Zjatte Taloere: gelijkgestemde mensen met een passie voor lekker koken en eten samen brengen en inspireren met culinaire workshops in mn eigen kookateljee! Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort ontmoeten tijdens één van mn sessies? Pasta Lunga: Lange deegwaren bereiden. 16 maart van 1100: tot 1430.: Wijncursus: vervolg basis. 20 maart van 1900: tot 2230.: De Indische keuken. 23 maart van 1600: tot 1930.: Wijncursus: vervolg basis. 27 maart van 1800: tot 2230.: Workshop: héérlijk geurende koffie.

Contacteer ons