Op zoek naar workshop koken?

 
workshop koken
Onze workshops Colruyt Group Academy.
Meer over deze workshop. Op ontdekking in de wereldkeuken. Op ontdekkingsreis in het assortiment Wereldkeuken. Waar en wanneer? Andere data en locaties. Meer over deze workshop. Ontdek de sterrenchef in jezelf. Leg je gastronomische lat lekker hoog en leer koken als een echte sterrenchef.
Inductie koken
Kookworkshops Antwerpen Ga op culinaire reis bij Kokerij in Boechout.
Een workshop organiseren om je werknemers culinair te verwennen? Dan komt Kokerij graag op visite! Samen koken is altijd oergezellig. Met de tips van onze sympathieke chef-kok wordt jouw kookworkshop een leerrijke ervaring om nooit te vergeten. En gezellig natafelen hoort er uiteraard ook bij.
kookstudio
Kookworkshops EVA maakt het plantaardig.
Vanuit Koken met kansen willen EVA en Soepcaf├ę De Dampkring ook het gesprek openen rond de toegang tot duurzame voeding en andere organisaties en individuen inspireren om mee dit project uit te dragen, samen te werken of zelf projecten op te starten.
SEO Workshop
Krachtvoer Workshop koken met restjes Empty the Fridge.
Home In de pers Krachtvoer Workshop koken met restjes. oktober 20, 2014. Krachtvoer Workshop koken met restjes. Op 16 en 17 oktober 2014 was het zover. Ik gaf voor de allereerste keer een workshop koken met restjes, in het kader van het educatief voortraject van de tweede editie van Krachtvoer.
checker
Food For Foodies kookatelier.
4 sep 13 Studio Brussel/ recept Linde Late Night. 6 jun 13 gastentafels. 2 dec 12 Seing Thai. 24 jan 12 Vietnamees koken. Food For Foodies. Kookatelier Food For Foodies is een multi-culinair kookparadijs in Antwerpen Noord, gespecialiseerd in de wereldkeukens.
kookles
Voeding, Cursus of workshop, Regio Hasselt Genk UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop. Van 2 augustus 2017 tot 2 augustus 2018. Student Gin Tasting. Cursus of workshop. donderdag 23 augustus 2018. Cursus of workshop. woensdag 19 september 2018. Koken op drukke werkdagen. Kuringen Hasselt, Parochiecentrum De Biekaar. Cursus of workshop.
yoga workshop
Open kookworkshops Dishcover.
workshop Japans koken. Tijdens deze workshop Japans koken ontdek je hoe je kookt met typische Japanse ingredi├źnten zoals mirin, wasabi, miso, sojasaus, daikon, noedels en Japanse rijst. We maken enkele Japanse specialiteiten klaar zoals een misosoepje met zelfgemaakte dashi, een tataki van zalm of bonito, een groenten of fruittempura, gyozas of een noedelgerecht.
Gezonde kookworkshops in Gent: leer nu gezond koken Lekker en gezond leren koken in Gent.
Dan kan dit zeker, laat ons weten met hoeveel jullie zijn en wanneer en we helpen je verder. Wil je een workshop bij je thuis of bij jou op het bedrijf organiseren? Dan ben je hiervoor ook bij ons aan het juiste adres. Gezond koken in Gent.

Contacteer ons