Zoeken naar workshop bonbons maken

 
workshop bonbons maken
Workshop bonbons maken Winters chocolaterie Het-UITstapje.nl.
Vervolgens gaat u verder met het maken van handwerkbonbons. Deze word in de lekkerste chocolade gedoopt en u kunt deze zelf naar wens decoreren. U proeft en geniet tijdens de workshop onbeperkt van onze overheerlijke bonbons en na afloop is er voor iedere deelnemer circa 250 gram zelfgemaakte, overheerlijke bonbons om mee naar huis te nemen.
workshop chocolade
Chocola-Tuti Chocolade workshops te Leuven.
Welkom bij Chocola-tuti. Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een workshop, een feestje of een incentive. Van de klassieke truffel tot foodpairing met bier, thee en whisky, Chocola-Tuti brengt een betoverende kijk op het voedsel der goden.
sieraden maken
Workshop bonbons maken tijdens deze bonbon workshop ga je helemaal zelf aan de slag.
Activiteit en diner. Altijd al zelf eens een keer bonbons willen maken? Dat kan, want tijdens deze workshop vol met chocolade ga je een heerlijk vol doosje bonbons maken. Smul lekker tijdens en na de workshop want er is chocolade genoeg.
https://www.amerikaansekoelkasten.com/
Visser Chocolade.
Laat je elke maand verrassen door onze Bonbon van de maand. Kom gerust proeven. Klik hier voor de voorbije acties te bekijken. Elke dag open. Bonbon van de maand. Laat je elke maand verrassen door onze Bonbon van de maand. Kom gerust proeven. Copyright 2017, Visser Chocolade.
guru
Workshops chocolade Bonbonatelier Janson Zutphen, chocolade en bonbons.
Workshop bonbons maken. Op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag is het mogelijk om een workshop bonbons maken bij ons te volgen. Uw groep bestaat uit minimaal 6 personen en maximaal 10 personen. De kosten van een workshop bedragen slechts 4250, per persoon.
Van Dam Chocolaterie Van Dam chocolade.
Raadhuisstraat 60, Heemstede T 023 54 78 877 F 023 54 78 878 info@chocola.nu. Bij Chocolaterie Van Dam in Heemstede staat het ambacht voorop en dat kunt u met eigen ogen aanschouwen. Alle bonbons en chocoladeproducten worden in open atelier vervaardigd: de productie is dus direct vanuit de winkel zichtbaar.
Bonbons maken Amsterdam Bonbon workshop Puur Amsterdam.
Waarom is Bonbons Maken zo goed? Binnen korte tijd een chocolade expert worden? Dat kan tijdens onze gezellige en lekkere bonbon workshop. Fijn met uw vriendinnen, zussen of collegas in de weer met het bruine goud. Blijft u wel proeven tussendoor?
Choco-Story Reserveren.
Ga naar top Bezoek met zak van chocolade. U bezoekt het museum en krijgt een demonstratie pralines maken en U proeft ervan zakje van 500g chocolade naar keuze. Reservatie verplicht min 15 personen. Volwassenen in groep chocolade: 950., Kinderen 6-11j in groep chocolade: 8. Ga naar top. Creatieve workshops kinderen of volwassenen. De activiteit begint met de ontdekking van het museum Choco-Story Brussels in het gezelschap van een gids. Proeverijen en een demonstratie van de ambachtelijke vervaardiging van pralines zijn voorzien. Met de hulp van een chocolatier maakt u mendiants, orangettes, truffels en andere kleine chocoladespecialiteiten om mee naar huis te nemen. De creatieve workshops worden georganiseerd voor kleine groepen en enkel op reservatie. Taal: Nederlands Frans Engels. Duur van de activiteit: 2 uur. Groep van 10 personen: 250 15 euro/extra persoon. Toegang, workshop, rondleiding inbegrepen.
Sjolaa Chocolade atelier Workshops.
Naast een gedetailleerde uitleg over het productieproces, krijg je ook de kans om zelf creatief aan de slag te gaan met chocolade. Je maakt zelf chocolade maantjes en een prachtige ingekleurde figuur. Hiermee gaat Sjolaa verder dan welke andere chocolade workshop in de omgeving.
Bonbons maken in Deventer O la la Sjokolaa.
Privacy en cookies. Home Blog Met kinderen Bonbons maken in Deventer O la la Sjokolaa. Bonbons maken in Deventer O la la Sjokolaa. Afgelopen zaterdag zijn we er met de hele familie op uit getrokken richting de Hanze en koekstad Deventer om daar een workshop bonbons maken te volgen bij chocolaterie Sjokolaa.
Workshops Hop en Stork.
inpakken van je eigen bonbons. Verras je familie of vrienden met een eigengemaakte chocolade kerstbal. Onze chocolatiers leren u de fijne kneepjes van het vak en staan vooral stil bij de techniek voor het vullen en lossen van de mal. Ook het airbrushen kleuren van de kerstbal vergt de nodige precisie. De workshop duurt ca. 3 uur en het programma is als volgt.: hartelijk welkom met koffie of thee. theorie over chocolade van cacaoboon tot reep. proefsessie chocolade van wit tot zeer puur uit verschillende delen van de wereld. theorie en demonstratie van het tempereerproces van chocolade. aan de slag met het maken van je eigen chocolade kerstbal.

Contacteer ons