Resultaten voor workshop bonbons maken

 
workshop bonbons maken
chocolade atelier STUYVEN Home.
Of Jasper nu een stuk choco lade mag eten? Je moet genieten van dit soort momenten. citaat Dirk De Mol www.sporza.be. 17 juni 2016 om 19.00 uur. Individuele workshop VOLZET. 16 juli 2016 om 14.00 uur. Individuele workshop nog 11 vrije plaatsen.
Amsterdam
Chocolade workshop voor het maken van chocolade in het Atelier Chocolat. Planète Chocolat.
Hebt u de ambitie een meester chocolatier te worden? Kom uw chocolaatjes maken tijdens het Atelier Chocolat. U zult de verrijkende ervaring van het vak van de chocolatier ontdekken. Voor een sessie van 1h20 in het chocolade-atelier zult u de authentieke werkkledij van een chocolatier aantrekken, met schort en muts. Een echte cursus chocolaterie! Planète Chocolat 24, Rue du Lombard 1000 Brussel. kijk op kaart. Het was een leuk activiteit, die mijn collega's' en ik zeer waardeerden! De chocolatier was geweldig, zeer gedreven en een enthousiast persoon en we genoten van de tijd met hem, het was een echt plezier! Iedereen hebben de workshop van genoten! Ze waren allemaal erg blij dus bedankt voor alles! De groep heeft hun bezoek aan Planète Chocolate erg genoten, dank je!: Ze hebben me een grote plak donkere chocolade gegeven als bedankje voor hun reis regelingen, die was heerlijk. Talent Acquisition Specialist Monsanto Europe. Global Communication Specialist. Educational Tour Co-ordinator NST Travel Group. Alle deelnemers zijn tevreden weggegaan en we zullen zeker weer terugkomen als we naar Brussel komen, uw bonbons zijn echt uitstekend!
workshop ijs maken
Chocola-Tuti Chocolade workshops en teambuildings te Kampenhout.
Welkom bij Chocola-tuti. Ontdek de geheimen van de echte Belgische chocolade met een workshop, een feestje of een incentive. Van de klassieke truffel tot foodpairing met bier, thee en whisky, Chocola-Tuti brengt een betoverende kijk op het voedsel der goden.
http://www.lynxtrad.com/a-propos/
Sjolaa Chocolade atelier Workshops.
Standard chocolade workshop. Luxe chocolade workshop. Mini chocolade workshop. Aan huis levering. BTW BE 0521 820 309. Waar liefde en passie voor. chocolade elkaar ontmoeten. Aan huis levering. DE NUMMER 1 CHOCOLADEWORKSHOP IN VLAANDEREN. Open plaatsen voor de workshops klik op de link.
workshop chocolade
Workshops Olala Chocola.
De workshop duurt 15, uur. U krijgt uitleg over de herkomst van chocolade en hoe ermee gewerkt wordt. Bonbons maken Plus. Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop bonbons maken Plus.
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Brussel, Limburg, Antwerpen, Gent, Brugge, Leuven, Vlaamse Kust etc. WORKSHOP CHOCOLADE MAKEN. Chocolade die gemaakt is van cacao die weer gewonnen wordt uit cacaobonen is voor vele dingen gebruikt. Wat te denken van brownies, chocolademousse, chocoladepudding, chocoladetruffels, bonbons en noem het maar op.
Choco-Story, Het Chocolademuseum Workshops.
Het is mogelijk een workshop te boeken buiten de openingsuren mits bijbetaling van een forfaitaire kost van 120 per 2 uren na de openingsuren. Indien U een reservatie wenst te maken voor een workshop praline, kunt U ons online formulier gebruiken.
Let's' chocolate! Plezante Chocoladeworkshops in Antwerpen.
Voor particulieren zijn er zowel workshops voor groepen op data naar keuze, of workshops om bij aan te sluiten op vaste data. Aan het begin van elke workshop krijg je de basisbeginselen van werken met chocolade mee, en daarna ga je zelf aan de slag, en bedenk, creëer en bewerk je je eigen chocoladeproducten.
Chocolade workshops VISITFLANDERS.
Onze website maakt gebruik van cookies. Wij maken gebruik van cookies om er zeker van te kunnen zijn dat uw bezoek aan onze website zo goed mogelijk verloopt. Menu Mijn reisgids Webwinkel. Wat te doen. Plan je trip. Meetings en evenementen.

Contacteer ons