Meer resultaten voor creatieve workshop

 
creatieve workshop
creatieve workshops Wellen.
Creatieve workshops voor kinderen van het lager onderwijs op woensdagnamiddag van 14u00 tot 16u30 in Jeugdheem De Reynaert in Wellen. 5 euro per workshop incl. drankje en koekje. 19 september 2018. Wist je dat je met 3 basiskleuren alle kleuren kan maken?
Workshop SEO
Creativiteit, Cursus of workshop, Gent UiT in Vlaanderen.
Gent, Provinciale Uitleendienst. Cursus of workshop. Van 13 januari 2019 tot 17 februari 2019. Salsa dansles, Salsa danscursus, Salsa dansinitiatie, Salsa workshop op zondag in Gent. Cursus of workshop. donderdag 21 februari 2019. Workshop Colorsource voor beginners. Gent, Provinciale Uitleendienst. Cursus of workshop.
sieraden maken workshop
Activiteit Gratis creatieve workshop Magritte Museum.
Museum Café Restaurant. Gratis creatieve workshop Magritte, Broodthaers de hedendaagse kunst. Met de familie. Delen op Facebook. Delen op Google. Delen op Twitter. Gedurende de hele tentoonstelling Magritte, Broodthaers de hedendaagse kunst" staat een creatief atelier gratis ter beschikking van iedereen, volwassenen en kinderen. Bovendien kunnen de bezoekers tijdens 4 weekends deelnemen aan creatieve workshops.
Cursus Workshop
Creatieve workshops Mediawijs Vlaams Kenniscentrum Mediawijsheid.
Aanvullend op de educatieve werking worden er binnen en buiten de scholen ook creatieve fotografieworkshops gegeven. De doelstelling is om kinderen te prikkelen, beeldvaardiger te maken, creatief zijn met beelden en zichzelf hiermee uit te drukken. Deze workshops nemen van 60 minuten tot een hele week in beslag. De workshop voor Kunstendag voor Kinderen valt hier onder.
workshop Kinderfeestje
Creatieve workshops Gemeente Lochristi.
In het TakkeTiele Huis helpt Tilly je jouw zintuigen opnieuw tot leven te wekken met allerhande creatieve workshops zoals keramiek, handwerk haken, breien, naaien, vilten, spinnen, juweeltjes creëren, kruidige preparaatjes maken, knutselen, woord en klank enz. Er kunnen ook workshops op maat gegeven worden tijdens een gezellige vriendenavond, een teambuilding of een verjaardagsfeestje. Wie al wat meer ervaring heeft, kan tijdens de Open" atelier-momenten" gebruik komen maken van materiaal en toestellen en werken aan zijn of haar eigen project. Ook rondleidingen en demonstraties zijn mogelijk. 1 tot 25 personen, afhankelijk van het type workshop kinderen en volwassenen.
creatieve workshops
Kimarte creatieve workshops Lerarenkaart Klasse.
Klasse Lerarenkaart Voordelen Kimarte creatieve workshops. Kimarte creatieve workshops. Bij Kimarte kies je uit een vast aanbod creatieve workshops: artiesten, kunstinitiatie, mandala, geschenken, zen, waarnemingstekenen en wereld. Je kan deze als reeks of per sessie volgen. De workshops passen binnen je vrijetijdsbesteding of als bijscholing.
website bouwen software
Package bezoek creatieve workshop Belgisch Stripcentrum Museum Brussel.
Het Stripmuseum op Google Street View. Home / Animaties / Package bezoek creatieve workshop. Package bezoek creatieve workshop. Voor Brusselse scholen die een rondleiding in het museum wensen te combineren met een creatief stripatelier stellen we een package bezoek workshop voor.
teambuilden
Creatieve workshops Creasis Ronse.
Ik organiseer verschillende creatieve workshops. Ik probeer de trends te volgen door ook regelmatig in het buitenland mijn licht te gaan opsteken, zodat we je steeds nieuwe of vernieuwde technieken kunnen aanleren. Een workshop moet een ontspannend moment zijn voor jou en daarom zorg ik steeds voor de materiaalpakketten waardoor je zelf niet allerlei materiaal hoeft te verzamelen.
Creatieve workshops School Zonder Racisme.
Deze workshop houdt verschillende aspecten in: inleiding tot de geschiedenis en geografie, informatie over de geschiedenis van de taal, kennismaking met instrumenten van de Arabische muziek en met Arabische live muziek, initiatie in het Arabisch geschrift en de kalligrafie projectie, instrumenten, of een bezoek aan een lokale tentoonstelling.,
Creatieve workshops tips ideeën. star. Beste website van het jaar 2018. home. info. phone. add-homescreen. 1001-border. whatsapp-share. whatsapp. messenger. facebook. twitter. youtube. google-plus. em
Ga heerlijk aan de slag met een creatieve schilderworkshop en sta versteld van het resultaat. Workshops met hout. Heerlijk creatief bezig zijn hoeft niet altijd met een penseel en verf. Maak zelf de mooiste creaties op hout. Workshops met hout. Workshops met glas. Van glasblazen tot glas decoreren, je vindt het allemaal op deze pagina. Workshop sieraden maken.
Alice I hotspot voor creativiteit creatieve workshops en ontwerp op maat.
Tinneke is een creatieve topmadam! Ons geboortekaartje was exact wat we voor ogen hadden. Tinneke ontwierp het logo voor onze reisblog. De naam van onze blog stond vast en daarmee is Tinneke aan de slag gegaan. Haar eerste voorstel was er direct BOENK op! We zijn supertrots op ons logo, terwijl we er zelf niks aan deden Echt superdeluxknalfelgeelmegacontent. Nieuwsbrief Blijf je graag op de hoogte van nieuwe workshops, producten en nieuws over Alice? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief. Handelsstraat 61 1840 Malderen. Openingsuren voor afspraken afhalingen bestellingen webshop.: ma-za: overdag of s avonds. Steeds na afspraak via email protected. Lees onze algemene voorwaarden. juli 26, 2018. januari 15, 2018. Een nieuw jaar, een nieuwe workshop agenda!

Contacteer ons