Op zoek naar make-up artist?

 
make-up artist
Gerty Make-up Artist I Make-up aan huis Workshops Make-up school.
Slide 2 Make-up workshops Meer info Meer info. Slide 3 Make-up Artist trainingen Meer info Meer info. Slide 1 Slide 2 Slide 3. Make-up, mijn passie. Ik ben gespecialiseerd in bruidsmake-up aan huis en make-up workshops voor onder andere vrijgezellenfeesten en ladiesnights.
auto lening
Contact Make-up Artist Nathalie Peeters.
Make-up Artist Nathalie Peeters. Make-up Artist Nathalie Peeters. 0474 93 88 95. Nathalie begon haar make-up avontuur in 2009 toen ze een allround opleiding aan de Schoonheidsschool in Antwerpen aanvatte. Hier kreeg ze de kriebel te pakken en was ze vastberaden om de wereld als make-up artieste te gaan veroveren.
sea life blankenberge
Opleiding visagie Make-up workshop Internationaal erkend.
Onze make-upscholen zijn het resultaat van onze recente inspanningen om make-upartiesten kwalitatief hoogstaand onderwijs en professionele producten aan te bieden. Iedere visagie-opleiding in ons curriculum wordt begeleid door ervaren professionals, zo bereidt Make-Up Designory je succesvol voor op een toekomst als make-up artist of visagist.
Dusseldorf
Opleiding Make Up Beauty Lifestyle Academy.
Nadat je je diploma hebt behaald, kan je ervoor kiezen om aan de slag te gaan als freelance make-up artist, in dienst te gaan bij een bestaande firma of een eigen thuisbedrijf op te richten. Wil je een complete allround opleiding tot Make Up Artist?
Make-up artist Julie Smet Huidkliniek in Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen Treatwell.
Ook jij kan prachtige make-up krijgen bij Make-up artist Julie Smet. Eigenares Julie is afgestudeerd aan de allround make-upschool Encora SIVO, heeft opleidingen gevolgd van grote merken en is gecertificeerd make-up artist by MUD. Daarnaast is Julie gespecialiseerd in kleurenleer.
Make-up artist SYNTRA Limburg.
Beide startpakketten make-up penselen worden aangeboden door Make-up For Ever tegen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan een aantrekkelijke schoolprijs. De opleiding tot Make-up artist/Allround grimeur wordt modulair aangeboden. Een make-up artist kan binnen de theater en televisiewereld karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten, modellen en klanten.
Opleiding Make-up Styling Artist voltijdse dagopleiding Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Tot deze opleiding worden maximum 16 cursisten toegelaten! Tijdens deze zeer breed georiƫnteerde opleiding Make-up styling artist word je klaargestoomd om achter de schermen van de TV, theater en reclamewereld te worden ingezet voor het professioneel opmaken van modellen en figuranten.
Gerty Nail Make-up Artist Waregem.
Als nail make-up artist bied ik zowel mijn diensten aan particulieren als professionelen fotografen, organisaties. Hieronder ziet u een korte opsomming van mijn aanbod: fotoshoots bruidsmaquillage workshops/homeparties gelnagels Gelish Shellac Aarzel niet mij te contacteren voor bijkomende info of voor een vrijblijvende prijslijst/brochure.
Make-up artist Elke Willemen vertelt eerlijk over haar burn-out Style Nina HLN.
Style Als senior make-up artist voor M.A.C. reisde ze de wereld rond, verzorgde ze prachtige looks voor de catwalks en kreeg ze zowat alle topmodellen in haar stoel. Tot het plots niet meer ging. Elke kreeg een kanjer van een burn-out.
Palmira Proietti Stylist Make Up Artist.
CVOSG volwassenenonderwijs Brugge en Oostkamp.

Contacteer ons