Op zoek naar opleiding make up?

 
opleiding make up
Make-Up CVO 3 Hofsteden.
Syllabus Make up verplicht. Het lesmateriaal omvat zowel de kosten voor de syllabus als de kosten voor de verbruikte producten tijdens de les. Syllabus Make up optioneel. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een deelcertificaat van de modules Cosmetologie en Make-Up.
make up opleiding
CVOSG volwassenenonderwijs Brugge en Oostkamp.
tweedehands
Make-up artist Syntra AB.
Deze opleiding richt zicht tot creatieve mensen die aan de slag willen in de theater, tv, film en/of fotowereld en visagisten of schoonheidsspecialisten die zich willen perfectioneren. Voor deze cursus zijn geen specifieke instapvoorwaarden. Deze cursus is een opleiding voor personen vanaf 18 jaar of die voldaan hebben aan de leerplicht.
Slotenmaker
Make-up Encora.
Start van de opleiding: telkens in september of in februari, naar eigen keuze. Duurtijd van de opleiding: een half jaar. Aantal lesdagen per week: 1 halve dag of 1 avond. Lesmomenten: je hebt, wanneer je overdag les volgt, les van 12.50 tot 17.10 uur. Als je voor de avondopleiding kiest, volg je 1 avond les van 18.10 tot 22.30 uur. Bekijk hier het overzicht van ons aanbod Beauty Make up voor het eerste semester van schooljaar 2018-2019.
Visagie Encora.
Je benadrukt karaktertrekken, brengt een tijdsgeest tot uitdrukking of creëert een modebeeld. In deze opleiding leer je professioneel maquilleren. Je creaties worden ook gefotografeerd zodat je na afloop van de opleiding een digitaal portfolio hebt. Het opleidingsonderdeel omvat 3 modules.:
Make-up.
Je krijgt ook uitleg over communicatievaardigheden en deontologie bij het ontvangen van een klant. Geen voorkennis vereist. Gedurende 1 semester kom je 1x per week naar de les. Na het beëindigen van de opleiding make-up kan je starten met de opleiding visagie.
Opleiding Make-Up Artist Allround Visagie De Schoonheidsschool.
Dit wil zeggen dat je voor onze groepsopleidingen gebruik kan maken van de Kmo-portefeuille: de Vlaamse Overheid betaalt dan een deel van jouw opleiding mee tot 40% van het inschrijvingsgeld, of van de opleidingscheques mits je in het bezit bent van een attest van loopbaanbegeleiding.
MUD.
We besteden graag tijd aan de eerste kennismaking. Er is tenslotte slechts één iemand die kan beslissen welke de juiste keuze is en dat ben jij. We nodigen jou graag uit op onze school voor een eerste ontmoeting met de opleidingsverantwoordelijke of docente.
Make-up artist SYNTRA Limburg.
Schrijf je in voor deze opleiding. Inschrijvingsgeld voor deze opleiding. De vermelde prijs is de prijs voor het eerste cursusjaar. Bespaar op je opleiding. De kmo-portefeuille is een subsidie van de Vlaamse Overheid waardoor je tot 40% van je inschrijvingsgeld kan recupereren.
Opleiding visagie Beauty make-up Make-up Designory.
Het restsaldo kan in één betaling gebeuren 30 dagen voor de start van de opleiding of via maandelijkse betalingen. Kies je voor een betaling met maandelijkse spreidingen dan zitten alle kosten verrekend in het maandbedrag, zowel de opleiding als de volledige make-upkit.
Cursus Basis Visagie De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Basis Visagie werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.

Contacteer ons