Meer resultaten voor opleiding make up

 
opleiding make up
opleidingen Syntra Brussel.
Opleiding van 0 sessies. Van manicure tot make-up, schoonheidsverzorging heeft geen geheimen meer voor jou. Je bent klaar om je te vestigen als zelfstandig Schoonheidsspecialist na deze opleiding! Opleiding van 0 sessies. Boeiende opleiding vol kleur en fantasie! Opleiding van 0 sessies.
make up opleiding
Opleiding Make Up Beauty Lifestyle Academy.
Nadat je je diploma hebt behaald, kan je ervoor kiezen om aan de slag te gaan als freelance make-up artist, in dienst te gaan bij een bestaande firma of een eigen thuisbedrijf op te richten. Wil je een complete allround opleiding tot Make Up Artist?
lening simulator
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 0 sessies. Net als de kostumering en het pruikenwerk mag bij theater ook grime niet uit z'n' rol vallen. Opleiding van 0 sessies. Facepainting: werken met splitstrokes. Blijf up to date. Opleiding van 3 sessies. Schoonheidszorgen voor mensen met kanker.
poort
MUD.
We besteden graag tijd aan de eerste kennismaking. Er is tenslotte slechts één iemand die kan beslissen welke de juiste keuze is en dat ben jij. We nodigen jou graag uit op onze school voor een eerste ontmoeting met de opleidingsverantwoordelijke of docente.
Opleiding make-up.
De cursus Make up is een cursus die thuis hoort in het opleidingsprofiel schoonheidszorgen. De modules die u afwerkt in deze cursus zijn.: Technologie initiatie gelaatsverzorging. Wanneer u de volledige opleiding schoonheidszorgen afwerkt en het certificaat behaald dan kunt u samen met het certificaat Aanvullende algemene vorming het diploma secundair onderwijs behalen.
Make-up Encora.
Duurtijd van de opleiding: een half jaar. Aantal lesdagen per week: 1 halve dag of 1 avond. Lesmomenten: je hebt, wanneer je overdag les volgt, les van 12.50 tot 17.10 uur. Als je voor de avondopleiding kiest, volg je 1 avond les van 18.10 tot 22.30 uur. Bekijk hier het overzicht van ons aanbod Make up voor het eerste semester van schooljaar 2018-2019.
Make-up.
Je krijgt ook uitleg over communicatievaardigheden en deontologie bij het ontvangen van een klant. Geen voorkennis vereist. Gedurende 1 semester kom je 1x per week naar de les. Na het beëindigen van de opleiding make-up kan je starten met de opleiding visagie.
Blush Academy Agency: Opleiding Make-up Artist.
De all round opleiding 18 lessen kan in 1x of 3x betaald worden. Zelfstandige ondernemingen kunnen via de KMO-portefeuille betalen. Bij het volgen van de volledige opleiding, heb je de kans om de producten aan zeer voordelige prijzen aan te kopen.
Cursus Basis Visagie De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Basis Visagie werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.
Opleiding Make-up artist SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
Of zoek een opleiding. SYNTRA Limburg Hoofdzetel 011 28 60 50 / Genk 089 35 46 16 / Hasselt 011 30 32 32 /. Maaseik 011 80 87 00 / Neerpelt 011 80 87 00 / Tongeren 012 23 47 60 / Westerlo 089 35 46 16.
Opleiding visagie Beauty make-up Make-up Designory.
Het restsaldo kan in één betaling gebeuren 30 dagen voor de start van de opleiding of via maandelijkse betalingen. Kies je voor een betaling met maandelijkse spreidingen dan zitten alle kosten verrekend in het maandbedrag, zowel de opleiding als de volledige make-upkit.

Contacteer ons