Resultaten voor make up workshop antwerpen

 
make up workshop antwerpen
Make up workshop in Antwerpen activate.me.
We vonden 17 make up workshop resultaten in Antwerpen binnen een straal van 50 km. Wil je meer make up workshop resultaten in Antwerpen bekomen, pas dan het aantal kilometers aan bij afstand. We hopen dat je uit alle make up workshop mogelijkheden een gepaste keuze kan maken.
Pensioensparen
Leer make-up aanbrengen, volg een make-up workshop.
Boek jouw pro workshop in Antwerpen en Gent. Onze pro workshops zijn er voor klanten die reeds professioneel actief zijn. Net zoals onze individuele workshops voorzien ze een persoonlijke begeleiding en wordt iedere workshop aangepast aan de wensen van de klant.
tradeshopping.nl
Workshops Make-up Artist Nathalie Peeters.
Met dit in gedachten begonnen we privé-workshops te geven en later publieke workshops in luxueuze hotels te Brussel en Antwerpen. Je kan niet alleen bij ons terecht voor make-up workshops, maar wij komen ook naar je evenement met onze make-up bar waar je gasten zich kunnen laten verwennen met een stralende make-up. Bekijk hieronder de eerst volgende publieke workshops of de verschillende mogelijkheden voor een privé-workshop. Momenteel zijn er geen publieke workshops gepland. Een make-up workshop bij je thuis, tijdens een evenement of op kantoor.
live bands
Workshops.
Vriendinnen Workshop / Vrijgezellen Workshop. Niets zo leuk als met dames onder elkaar te make-uppen! Een make-up workshop is dan ook ideaal om tijdens een vrijgezellenfeestje te plannen of voor een avondje stappen. Tijdens deze workshop leer je jezelf mooi op te maken.
YourMakeUp YourMakeUp.
Nogmaals bedankt voor de geslaagde workshop" Blanka Van Assche. Mijn" dochter was en is echt in de wolken. Nogmaals bedankt voor de geslaagde workshop" Blanka Van Assche. Ik krijg veel complimentjes sinds de workshop. Ik krijg veel complimentjes sinds de workshop.
Make-up Workshop Inclusief gratis productkit t.w.v. 49 Make-up Designory.
Hier kom je te weten hoe je perfecte beauty kit eruitziet. Vanaf nu heb je het materiaal dat je écht nodig hebt en waar je het liefst mee werkt altijd bij de hand. Toon alle make-up workshops. Natural Day Looks Make-up Workshop. In Gent, Antwerpen en Kortrijk.
MUD workshop: nude look.
Om die te verkrijgen is in mijn geval vooral de red corrector een onmisbaar item. Ook de nieuwe technieken die ik tijdens deze workshop aangeleerd kreeg, zullen ervoor zorgen dat ik in de toekomst beter opgemaakt voor de dag kom.
Workshop make up Beauty-Licious workshops make up.
Workshops make up. Workshop make-up 40 pp. keuze uit: dagmake-up avondmake-up smokey eyes. koopt u voor meer dan 6000, per persoon aan producten, dan hoeft u uw deel van de workshop niet te betalen! minimum 4 personen. Workshop hairstyling 40 pp. minimum 4 personen. 9000, voor 1 persoon. 7000, pp voor 2 personen. 5000, pp voor 3 personen. Heeft u geen 4 personen of meer voor deze workshop gevonden, dan kan u ook een privé workshop boeken! Workshop All-round 100 pp. Duur workshops: 3 uur. Minimum 4 personen. Meer van Beauty-Licious. Omdat wij steeds voor kwaliteitsproducten staan, hebben wij onze eigen Webshop. Volg onze social media kanalen en ontdek onze win-acties! Follow on Instagram. Bent u opzoek naar een make-up artist of haarstylist, dan bent u bij Beauty-Licious aan het juiste adres! We zijn gespecialiseerd door alles wat met beauty te maken heeft, en willen u ook graag inspireren. Antwerpen, Vlaanderen, Belgie.
Workshops.
Ook krijgen de Club Burlesque Studenten een dag om niet te vergeten. Wij werken samen met de retro vintage winkel van Antwerpen namelijk Vegas Antwerpen en er worden regelmatig VIP middagen voor de studenten georganiseerd. Boek nu je workshop. Geeft verplicht veld aan.

Contacteer ons