Op zoek naar chocolade workshop?

 
chocolade workshop
chocolade
sjokola Chocolade workshops bij jou thuis!
Er is nu nog volop keuze om jouw chocolade workshop te boeken, MAAR. Soms kan het heel snel gaan en is jouw favoriete datum al geboekt, dus reserveer nu Nog een fijne zomervakantie. Denk ook al eens aan het najaar.
SEO Workshop
Congresstad Lommel Chocoladeworkshop: logo.
Maximaal kunnen er 50 personen in één keer deelnemen aan deze activiteit. Deze workshop kan wel in combinatie met een andere activiteit georganiseerd worden waardoor toch meerdere personen aan de beurt kunnen komen. Prijsindicatie: 250 vaste kosten 2250, per persoon, inclusief 300 gram chocolade.
Chocolade cadeau
chocoladeworkshop Leven in Leuven.
Bram vertelde ons dat hij uitsluitend met Belgische Callebaut chocolade werkt. Hij legde ons ook uit waarom het zo belangrijk is om de chocolade op de juiste temperatuur te brengen. Tijdens de workshop zelf was er ruimte genoeg om vragen te stellen en natuurlijk ook om te proeven en onze vingers af te likken!
yoga workshop
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Of wie snoept er stiekem wat chocolade tussendoor waardoor er niet meer voldoende chocolade is voor het eindproduct. Het zal in ieder geval een smakelijke en plezierige workshop chocolade maken worden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe met de workshop chocolade.
website maken google
Visser Chocolade.
Wil je meer weten over ons Valentijn assortiment? Klik dan op Meer Informatie. Klik op onderstaande workshops om meer informatie te verkrijgen. De Ouw Bakkerie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor meer informatie.
teambuilding workshops
Chocoladepastorij.
Wij houden onze voorraad bewust beperkt en werken op bestelling creatieve chocoladestukken uit. Wij nodigen u uit om vrienden/collegas te verrassen met een origineel chocoladestuk of met een workshop kadobon om binnen de prachtige omgeving van Everbeek een unieke ervaring te beleven die niet vlug vergeten zal worden. Everbeek, een unieke en prachtige omgeving. Ons chocolade atelier bevindt zich een pastorijwoning gelegen in de prachtige omgeving van Everbeek, een mooi en rustig dorpje en een deelgemeente van Brakel.
chocolade bedrukken
Chocolatier Vanwetswinkel.
Chocolatier Vanwetswinkel is een ambachtelijke chocolaterie en is gestart in het jaar 2000 met het vervaardigen van artisanale producten met de fijnste Belgische chocolade. Vanaf januari 2011 hebben we onze passie kunnen uitbreiden en zijn heden gevestigd in onze nieuwbouw te Bree-Beek, Wolstraat 16.
workshop bonbons maken
Het CHOCOLADE Atelier, Kinrooi.
Chocolade workshop Chocovibes.
Dan is deze chocolade workshop in Antwerpen echt iets voor jou. We verdiepen ons in de creatieve wereld van heerlijke chocolade, jullie gaan zelf aan de slag met vers gesmolten chocolade. We maken onze eigen pralines, versieringen en attributen, houden een leuke fotoshoot en proeven tussendoor uiteraard verschillende soorten chocolade.
ChocolaterieOostkamppralineschocolade.,
Wat maak ik in de workshop. Zin om ondergedompeld te worden in de geheimen van de chocolade? Chocolade atelier Pieter Demey geeft in eigen atelier workshops voor jong en oud. Bij ons kan zowel de amateur als de semi-professional terecht.
Super chocolade workshop in het hartje van Antwerpen Reizigersbeoordelingen Chocalicious TripAdvisor.
18 november 2016 beoordeeld. Super chocolade workshop in het hartje van Antwerpen. We werden door Carolien, de uitbaatster, ondergedompeld in de wondere wereld van chocolade. Carolien weet waar over ze praat en doet dit echt met enorm veel passie en goesting.

Contacteer ons