Op zoek naar chocolade workshop?

 
chocolade workshop
chocolade
Congresstad Lommel Chocoladeworkshop: logo.
Maximaal kunnen er 50 personen in één keer deelnemen aan deze activiteit. Deze workshop kan wel in combinatie met een andere activiteit georganiseerd worden waardoor toch meerdere personen aan de beurt kunnen komen. Prijsindicatie: 250 vaste kosten 2250, per persoon, inclusief 300 gram chocolade. Lees meer
SEO Workshop
chocoladeworkshop Leven in Leuven.
Bram vertelde ons dat hij uitsluitend met Belgische Callebaut chocolade werkt. Hij legde ons ook uit waarom het zo belangrijk is om de chocolade op de juiste temperatuur te brengen. Tijdens de workshop zelf was er ruimte genoeg om vragen te stellen en natuurlijk ook om te proeven en onze vingers af te likken!
chocolade medailles
Chocolade workshop vanaf 20 p.p. diverse Vlaamse steden.
Of wie snoept er stiekem wat chocolade tussendoor waardoor er niet meer voldoende chocolade is voor het eindproduct. Het zal in ieder geval een smakelijke en plezierige workshop chocolade maken worden. We wensen u bij voorbaat veel plezier toe met de workshop chocolade.
chocolade bedrukken
Visser Chocolade.
Laat je elke maand verrassen door onze Bonbon van de maand. Kom gerust proeven. Klik hier voor de voorbije acties te bekijken. Elke dag open. Bonbon van de maand. Laat je elke maand verrassen door onze Bonbon van de maand. Kom gerust proeven. Copyright 2017, Visser Chocolade.
chocolade kado
Chocoladepastorij.
Wij houden onze voorraad bewust beperkt en werken op bestelling creatieve chocoladestukken uit. Wij nodigen u uit om vrienden/collegas te verrassen met een origineel chocoladestuk of met een workshop kadobon om binnen de prachtige omgeving van Everbeek een unieke ervaring te beleven die niet vlug vergeten zal worden. Everbeek, een unieke en prachtige omgeving. Ons chocolade atelier bevindt zich een pastorijwoning gelegen in de prachtige omgeving van Everbeek, een mooi en rustig dorpje en een deelgemeente van Brakel.
marketingplan
Chocolatier Vanwetswinkel.
Chocolatier Vanwetswinkel is een ambachtelijke chocolaterie en is gestart in het jaar 2000 met het vervaardigen van artisanale producten met de fijnste Belgische chocolade. Vanaf januari 2011 hebben we onze passie kunnen uitbreiden en zijn heden gevestigd in onze nieuwbouw te Bree-Beek, Wolstraat 16.
kookles amsterdam
Het CHOCOLADE Atelier, Kinrooi.
Chocolade workshop Chocovibes.
Dan is deze chocolade workshop in Antwerpen echt iets voor jou. We verdiepen ons in de creatieve wereld van heerlijke chocolade, jullie gaan zelf aan de slag met vers gesmolten chocolade. We maken onze eigen pralines, versieringen en attributen, houden een leuke fotoshoot en proeven tussendoor uiteraard verschillende soorten chocolade.
Bedrijfsuitje @dmire, Chocolade Workshop, dmire-chocolade-workshop.
Over heel de wereld staat België bekend om zijn chocolade en nu kunt u de geheime ontdekken van het ambachtelijk chocolade maken! Deze chocolade ervaring bestaat uit een degustatie, een workshop en een informatieve sessie, dit alles in een relaxte sfeer.
CVO Merchtem Ternat Volwassenenonderwijs.
Workshop Streetfood Foodtrucks. Workshop Gluten en Lactosevrij Koken. Workshop Wild op het Menu. Workshop Koken met de Tajine. Workshop De Zonnige Zomerkeuken. Workshop Mexicaans Koken. Workshop Italiaanse Aperitiefhapjes. Workshop Corso per antipasti e stuzzichini in Italiano. Workshop Zelf Ovenpizza maken.
Workshop chocolade CTT.
Het was een zeer leerrijke en boeiende ervaring. Dank aan Bart van Audenhove van het chocoladeatelier voor de geweldige workshop! Bart van Audenhove en Peter Cremers. Een vrijwilleger voor de afwas. Terug naar boven. U bent hier: Workshop chocolade. Nederlands voor anderstaligen.

Contacteer ons