Meer resultaten voor mud workshop

 
mud workshop
MUD workshop: nude look.
GETEST: Make-up workshop van MUD. Geüpdatet op 3 Oktober 2017 Woensdag, 26 Februari 2014 door Laure Vandendaele Laure Vandendaele Beautyredactrice. Nude is dé make-uptrend van de zomer. Omdat de lente lonkt en we de look ongedurig zoals we zijn nu al onder de knie willen krijgen, volgde ELLE.be een workshop bij Make-Up Designory MUD in Gent.
tweedehands auto
Make-up Events in België MUD Make-up Designory.
Locaties MUD Studio Gent. Toon alle MUD scholen. Make-up Designory 2018 Cookie Policy. Maak je graag kennis met MUD? Kom dan naar onze infosessies! Het ideale moment om de school te zien en ons te leren kennen. Wij staan alvast te popelen om jóu te ontmoeten!
S.E.O
FAQ: Veelgestelde Vragen Make-up Designory Workshops.
Je hebt interesse in make-up en je overweegt een workshop of make-up sessie te boeken bij MUD? Dan zit je gegarandeerd met een hoop vragen! Onderaan kan je de meest voorkomende vragen terugvinden. Mis je toch nog bepaalde informatie of wil je even langskomen op de studio ter kennismaking?
airport taxis belgium
Uitgetest: Workshop MUD.
In deze wereldvermaarde make-up school leer je je volgens de regeltjes van de kunst op te maken. CIZZO redactrice Sally kreeg de kans om in de make-upstoel te duiken en één van de vele toffe workshops te volgen. Want hoe beter de proef op de som te nemen, dan zelf aan een make-upsessie deel te nemen? Hier lees je hoe Sally deze workshop beleefde.
Make-up Workshop Inclusief gratis productkit t.w.v. 49 Make-up Designory.
Volg een privé make-up workshop! Het maakt niet uit hoeveel ervaring je op voorhand hebt, bij Make-up Designory leer je stap voor stap hoe je als een echte professional make-up aanbrengt. Tijdens onze make-up workshops werk je op jezelf onder begeleiding van onze make-upartieste. Ga je voor een naturelle of eerder feestelijke look? Bij MUD houden we ervan om je make-uplook natuurlijk aan te brengen.
MUD Workshop The Color Studio.
U bent hier: Home Diensten Make-up MUD MUD Workshop. Een mooie, natuurlijke make-up aanbrengen bij jezelf is niet gemakkelijk. Tijdens onze workshop word je een-op-een begeleid en leren we je easy tips tricks aan om een naturelle look te creëren bij jezelf.
Make-up Workshop: Mature Skin MUD Make-up Designory.
Tijdens onze make-up workshop krijg je een hoop nuttige informatie, voor een bétaalbare prijs. Want voor iedere make-up workshop betaal je 49 of 99 per persoon en krijg je er voor dezelfde waarde aan producten gratis bovenop. Je kan kiezen uit ons uitgebreid gamma van make-up producten en accessoires. Bovendien kom je bij onze Essentials-workshop gratis en voor niets terug voor een opfrissingsworkshop. Zo zijn we zeker dat jouw make-upskills op niveau staan! De workshops kan je volgen vanaf 1 tot en met 4 personen in onze MUD store te Gent, Kortrijk en Antwerpen.
MUD workshop Niet zomaar Saar.
Toen Gwen van Get Styled me uitnodigde voor een make up workshop gegeven door een make up artiste van MUD, make up designory moest ik niet lang twijfelen. Ik werd onthaald door Esther, MUD, en legde me een stappenplan uit van wat de meest gebruikte toepassingen zijn en wat voor mijn huid ideaal is.

Contacteer ons