Meer resultaten voor make up opleiding

 
make up opleiding
Opleiding Permanente make up Level Up Beauty Academy.
Opleidingen / Permanente make up / Permanente make up. Permanent Make up is an Art. Duur: 8 avondlessen 8 daglessen. Kostprijs: 1250 euro. KMO portefeuille Gespreide betaling. Wanneer u zelf de ambitie hebt om PMU-specialiste te worden, dan is vakmanschap vereist. Je kennis en vaardigheden bepalen uiteindelijk het resultaat van jouw behandeling. Het aanbrengen van permanent make-up is een secuur en verantwoord vak. Het is noodzakelijk om een professionele opleiding te volgen en dan is het aangewezen deze te volgen bij iemand die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in deze stiel.
lening simulator
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 0 sessies. Facepainting: werken met splitstrokes. Blijf up to date. Opleiding van 3 sessies. Schoonheidszorgen voor mensen met kanker. Gelaatsverzorging en make-up. Opleiding van 18 sessies. Specialisatie Kindergrime / Facepainting. Nieuwe schminktechnieken, blijf up to date! Opleiding van 1 sessie.
natuurlijktafelen.nl
MUD.
Home Over ons Ons verhaal Leslokalen Make-up opleidingen Eerste kennismaking Troeven FAQ Contact. Onze enige focus en specialiteit is make-up. Dat maakt het ook onze belangrijkste troef. Bij Make-Up Designory vind je alleen opleidingen die met make-up te maken hebben.
backlink
Blush Academy Agency: Opleiding Make-up Artist.
De all round opleiding 18 lessen kan in 1x of 3x betaald worden. Zelfstandige ondernemingen kunnen via de KMO-portefeuille betalen. Bij het volgen van de volledige opleiding, heb je de kans om de producten aan zeer voordelige prijzen aan te kopen.
Make-up Encora.
Duurtijd van de opleiding: een half jaar. Aantal lesdagen per week: 1 halve dag of 1 avond. Lesmomenten: je hebt, wanneer je overdag les volgt, les van 12.50 tot 17.10 uur. Als je voor de avondopleiding kiest, volg je 1 avond les van 18.10 tot 22.30 uur. Bekijk hier het overzicht van ons aanbod Make up voor het eerste semester van schooljaar 2018-2019.
Make-up.
Of wil je uit pure interesse meer te weten komen over de onweerstaanbare geheimen van make-up? Dan wordt het hoog tijd to make-up your mind en de toegankelijke opleiding make-up bij het Perspectief te volgen. Voor wie is deze cursus?
CVOSG volwassenenonderwijs Brugge en Oostkamp.
Cursus Basis Visagie De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Basis Visagie werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.
Opleiding visagie Beauty make-up Make-up Designory.
Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding opleiding kit spreiden over 3, 6 of 12 maanden na betaling van het voorschot. Bij maandelijkse spreidingen zitten administratieve kosten verwerkt in het maandbedrag. Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD is erkend binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen.
Opleiding Make-up artist SYNTRA Limburg Verzilver je talent.
De opleiding tot Make-up artist/Allround grimeur wordt modulair aangeboden. Een make-up artist kan binnen de theater en televisiewereld karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten, modellen en klanten. De opleiding bestaat uit volgende opleidingsmodules.: Basis Make-up 48u. Make-up gevorderd 100u.
Make-Up CVO 3 Hofsteden.
Syllabus Make up verplicht. Het lesmateriaal omvat zowel de kosten voor de syllabus als de kosten voor de verbruikte producten tijdens de les. Syllabus Make up optioneel. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een deelcertificaat van de modules Cosmetologie en Make-Up.

Contacteer ons