Op zoek naar make up opleiding?

 
make up opleiding
Vind een opleiding VDAB.
Mijn loopbaan voor partners. U bent hier. Vind een opleiding. Heb je een vraag? Mail of bel 0800 30 700. Voor werkgevers Voor partners. Welke opleidingen bieden de beste kansen op de arbeidsmarkt? Ontdek het in het VDAB Schoolverlatersrapport 2018!
auto verzekeren
Make-up Qrios.
In deze opleiding wordt gestart met de basis: een standaard gelaatsverzorging per huidtype. Je leert verschillende producten kennen en ze te gebruiken op een hygiënisch verantwoorde manier. Uiteraard leer je ook hoe je make-up aanbrengt, zowel bij jezelf als bij anderen. Er wordt heel wat aandacht besteed aan kleurenleer zodat elke persoonlijkheid tot zijn recht komt. Je leert het verschil tussen de perfecte dag, avond en feestmake-up. Naast het aanleren van de juiste technieken, leer je ook klantgericht werken. Oppervlakkige reiniging van gelaat, hals en decolleté. Wenkbrauwen modelleren en bijtekenen. Make up aanbrengen. Juiste make-up en producten kiezen naargelang het huidtype.
Slotenmaker
Make-up artist Syntra AB.
Deze opleiding richt zicht tot creatieve mensen die aan de slag willen in de theater, tv, film en/of fotowereld en visagisten of schoonheidsspecialisten die zich willen perfectioneren. Voor deze cursus zijn geen specifieke instapvoorwaarden. Deze cursus is een opleiding voor personen vanaf 18 jaar of die voldaan hebben aan de leerplicht.
make-up
Make-up Encora.
Start van de opleiding: telkens in september of in februari, naar eigen keuze. Duurtijd van de opleiding: een half jaar. Aantal lesdagen per week: 1 halve dag of 1 avond. Lesmomenten: je hebt, wanneer je overdag les volgt, les van 12.50 tot 17.10 uur. Als je voor de avondopleiding kiest, volg je 1 avond les van 18.10 tot 22.30 uur. Bekijk hier het overzicht van ons aanbod Beauty Make up voor het eerste semester van schooljaar 2018-2019.
CVOSG volwassenenonderwijs Brugge en Oostkamp.
Make-up.
Of wil je uit pure interesse meer te weten komen over de onweerstaanbare geheimen van make-up? Dan wordt het hoog tijd to make-up your mind en de toegankelijke opleiding make-up bij het Perspectief te volgen. Voor wie is deze cursus?
Opleiding visagie Make-up workshop Internationaal erkend.
Studeren bij MUD: ook iets voor jou? In onze make-up opleiding voorzien we je van praktische, levensechte vaardigheden. We hebben ze verwerkt in een make-up vakopleiding die jouw leerproces optimaliseert. Elk jaar volgen er honderden studenten uit heel de wereld een van onze make-upcursussen.
MUD.
Home Over ons Ons verhaal Leslokalen Make-up opleidingen Eerste kennismaking Troeven FAQ Contact. Onze enige focus en specialiteit is make-up. Dat maakt het ook onze belangrijkste troef. Bij Make-Up Designory vind je alleen opleidingen die met make-up te maken hebben.
Make-up artist SYNTRA Limburg.
Je wil alles weten van visagie? De wereld van schoonheid is jouw biotoop? Op welke locatie wil je deze opleiding volgen? Make-up en grime. Bespaar op je opleiding. Heb je vragen over deze opleiding? Ik heb een vraag over deze opleiding.
Cursus Basis Visagie De Schoonheidsschool.
Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Voor de opleiding Basis Visagie werd in samenwerking met je docent een pakket op maat samengesteld, waarin alles zit wat jij tijdens de les nodig hebt.
Opleiding visagie Beauty make-up Make-up Designory.
Maandelijkse betalingen: Je kan de volledige kost van de opleiding opleiding kit spreiden over 3, 6 of 12 maanden na betaling van het voorschot. Bij maandelijkse spreidingen zitten administratieve kosten verwerkt in het maandbedrag. Opleidingsvergoeding: De opleiding visagie van MUD is erkend binnen het paritair comité 314 haartooi, fitness en schoonheidszorgen.

Contacteer ons