Op zoek naar keramiek workshop?

 
keramiek workshop
cursus pottenbakken.
Het werken met een lekker zacht materiaal, dat zich gemakkelijk met de vingers laat vormen, maar na het bakken zeer hard en duurzaam is. Sommigen zal vooral het draaien van gebruiksvoorwerpen vazen, potten, schalen en serviezen aanspreken, anderen zullen meer plezier beleven aan het handvormen, boetseren van sculpturen of het decoreren van keramiek.
https://www.seopageoptimizer.co.uk/en/default/2008562/Search%20engines.aspx
Vrijetijdsateliers Gemeente Merelbeke.
Je kan kiezen tussen keramiek, tekenen en schilderen, pottendraaien, creatief met bloemen, fotograferen, aquarel, houtsnede, ikebana en het FLUXLAB. Je vindt het volledige aanbod hier. Vanaf dit seizoen, verwijzen we je voor het textielaanbod voor groot en klein door naar het Textiellabo.
Bank
HAL: Over de HAL.
Workshop ovenbouw met Hugo Rabaey. WORKSHOP LASSEN @ VSE. De HAL is de afkorting voor de Heistse Academie Loods. De HAL is de nieuwe, ruime locatie van de afdelingen Beeldhouwen en Keramiek van de Gemeentelijke Academie van Heist-op-den-Berg. De in de volksmond genoemde Tekenacademie biedt het Deeltijds Kunstonderwijs DKO aan.
Workshop keramiek Gemeente Niel.
vr 23 maart 2018 tot do 27 juni 2019. van 19 tot 22 uur dinsdag. van 19 tot 22 uur vrijdag. van 9 tot 12 uur zaterdag. Potaardestraat 74, unit 19, 2845 Niel. Deel deze pagina. Filter op categorie. Cursus of workshop.
Cursus keramiek UiT in Vlaanderen.
Kleidraaien op de draaischijf. Cursus of workshop. Van 5 februari 2019 tot 19 februari 2019. Keramiek doe je zo // Olivier Borginon UiTverkocht. Liedekerke, GABK Liedekerke. Cursus of workshop. Van 10 januari 2019 tot 21 februari 2019. Workshop keramiek: Lady in red.
Workshop Keramiek Jan Winkels Kraftz.
35u, lange workshop Keramiek van Jan Winkels. Al het materiaal is inbegrepen in de workshop. Extra: Koffie en u mag u creatie 2 dagen na de workshop mee naar huis nemen. Het is mogelijk je als groep in te schrijven door te mailen naar george@craftz.be We helpen je zo graag verder.
Keramiek keramisten, workshops, events, winkels en webshops: keramisten, workshops, pottenbakken, materiaal benodigdheden.
Het gebruiksgoed is met de grootste zorg gemaakt en afgewerkt met glazuren uit eigen atelier. Bij ons kun je ook terecht voor workshops keramiek en cursussen pottenbakken. 32.476 33 89 89. WORKSHOP KERAMIEK: THEELICIOUS. IZEGEM In deze workshop leer je om van een lap klei een theekan te maken.
Website De Vonder.
Voor de liefhebber van handgedraaide keramiek.: In mijn atelier staat altijd wel wat op voorraad, maar ik draai met liefde en plezier jouw favoriete mok, die ene fruitschaal die je altijd wilde, een uniek servies, elegante vaas, stoere bloem of bonsaipot. Contacteer me voor meer info, ik luister graag naar je ideeën/wensen en zoek mee naar de mogelijkheden! Workshops op verplaatsing. 06/10/2018 Vrolijke potjes bij Het atelier van Eva V. 03/12/2018 workshop bloempotten opbouwen in klei bij Helen B Gent.
Keramiek IKA Mechelen.
Van harte proficiat! Hierover verscheen een artikel in het tijdschrift Neue Keramik 1/2018 p 48 49 Bottle-Boxes Neue Keramik 1 2018. dag van de academies 03 02 2018. 16 januari 2018. Algemeen Boekkunst Edelsmeedkunst Fotokunst Glaskunst Keramiek Workshop. in alle ateliers van 14 tot 18 uur.
Leuven Tangor Keramiekatelier.
die zin heeft om met klei te werken of te spelen! van 7 tot 97 jaar.: wekelijkse cursus of specifieke workshops voor volwassenen., boeiende vakantiestages voor kinderen en jongeren. Het volledige aanbod is terug te vinden onder de pagina CURSUS.
Nancy's' Hobbyatelier Hobbyatelier Tielt-Winge Inforegio.be.
Aangezien ik het leuk vind om mijn kennis met anderen te delen en ik graag met mensen en kinderen om ga, kwam ik op het idee om mijn hobbyatelier in Tielt-Winge op te starten. Workshop keramiek schilderen? Nancy's' Hobbyatelier te Tielt-Winge is vooral gecreëerd om workshops keramiek schilderen te geven en dit voor zowel volwassenen als kinderen.

Contacteer ons