Resultaten voor handletteren workshop

 
handletteren workshop
Workshop Creatief Handletteren LUV Spakenburg.
Je leert de basis van handletteren, gaat gelijk zelf aan de slag in je nieuwe boek; Creatief handletteren en meer en je hebt een super gezellige avond natuurlijk met wat lekkers te eten en te drinken. De kosten voor de workshop zijn 30.
leemans
letterfabriek workshop handlettering Zwolle en Oldebroek.
online workshop handletteren met kleur. Welkom bij LETTERFABRIEK. Wat wil je leren? Wil je leren handletteren? Je kunt bij mij een workshop volgen of je kiest voor het online programma. Wil je leren illustreren? Vanaf september kun je bij mij terecht.
fc shop köln
Over de workshops Studio Suikerzoet.
Lettering op Krijtbord: op je eigen krijtbordje 30 x 40 cm tover je de mooiste teksten tevoorschijn. Uiteraard beginnen we hier ook weer met de basis voor het algemene handletteren. We laten alleen de finelinertjes lekker links liggen en gaan aan de slag met ouderwetse krijtjes maar ook krijtstiften. Ik ben persoonlijk dol op de effecten die je met krijt kunt maken! Na afloop krijg je het bord mee. Leer Lettering: handlettering op leer! Hoe cool is dat? Maak je eigen hippe accessoire door op mooi, dik en vooral echt leer je tekst te branden of met een marker te tekenen. De workshop is inclusief voldoende leer om armbandjes/ hangers en/of een cover voor een boekje te maken kosten 4495.
domotelec.fr
Handletteren Colruyt Group Academy.
En dat is precies wat we in deze workshop gaan doen. Je gaat aan de slag met verschillende technieken en materialen en ontdekt hoe je de perfecte compositie van woorden, letters en afbeeldingen maakt. Stuur jij binnenkort zelfgemaakte kaarten naar jarige vrienden of kersverse ouders?
seo checkup
Cursus kaarten maken: leer handletteren én botanisch tekenen.
Tijdens deze cursus volg jij twee praktijkbijeenkomsten. Een praktijkbijeenkomst is een klassikale les waarin je je medestudenten ontmoet en les krijgt van een ervaren docent. Tijdens de eerste praktijkdag staat handletteren centraal, waar je met een gezellige groep kunt oefenen met compositie, decoratie en letters tekenen.
ATELJEE15 iedereen creatief.
We stoppen onze workshop activiteiten. 1 november 2018. Boetseren met klei Vervolmaking. Dit is een organisatie van ateljee15. Dit is het logische vervolg op de basiscursus Boetseren met klei. In deze vervolmakingcursus gaat Kathleen verder op de ingeslagen weg. Meer tips en trucks voor nog betere resultaten.
Workshops Zuslief.
Na de workshop ga je naar huis met een oefenschriftje van Zuslief, zelfgemaakte kaartjes en een hoop nieuwe inspiratie. Prijs: 2495, per persoon. Workshop Handletteren stempel maken. Deze workshop beginnen we met het maken van een kleine stempel, door te gutsen in zacht stempelmateriaal.
Workshops handletteren mooi ding.
Of wil je zelf leuke kaartjes met een persoonlijke boodschap maken? In de workshop handletteren voor beginners leer je het allemaal! Ik leg jullie stap voor stap uit hoe je mooie letters maakt, we zien verschillende lettertypes en je krijgt tips over hoe je het allemaal best op papier zet.
workshops Karen Van Winkel.
Je krijgt drie stiften van topmerken in jouw favoriete kleur mee naar huis, alsook papier om thuis verder te oefenen en een syllabus met tips tricks. 200: PM 1400.: workshop Hand Lettering te Aalst, VZW de toekomst //NOG 2 PLEKJES.
Studio Vertess.
Voor handletteren wordt er gewerkt met fineliners en ecolinestiften, Bij moderne kalligrafie gaan we aan de slag met een kroontjespen en inkt. Zowel handletteren als moderne kalligrafie zijn hier mogelijk. WORKSHOP OP MAAT. Wil je iets onder de knie krijgen, en heb je daar een beetje hulp voor nodig, of ben je op zoek naar een leuk evenement met vriendinnen of in de klas.
Workshops in de Peel Oranjehoeve Bed and Breakfast.
Je vermeldt in welke workshop je interesse hebt en of je eventueel nog iemand meebrengt. Prive workshop: heb jij zelf een groepje minimaal 6 personen bij elkaar? Dan kunnen we samen een naar wens uitkiezen en gaan inplannen op een datum die voor jullie uit komt.

Contacteer ons