Meer resultaten voor cursus make up

 
cursus make up
c# cursus
Make-Up CVO 3 Hofsteden.
Syllabus Make up optioneel. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een deelcertificaat van de modules Cosmetologie en Make-Up. Deze opleiding loopt over 1 schooljaar, met 1 lesmoment per week. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een deelcertificaat van de modules Cosmetologie en Make-Up. Deze opleiding loopt over 1 schooljaar, met 1 lesmoment per week. Voor deze cursus is er geen voorkennis vereist.
cursus schrijven
Cursus Basis Visagie De Schoonheidsschool.
Na deze cursus zal je de mogelijkheid hebben om de gevorderde cursus Visagie en de vervolmakingscursus Visagie te volgen. Er bestaat ook de mogelijkheid om de drie modules basis, gevorderden en vervolmaking in één alomvattende cursus de opleiding allround make-up artist te volgen.
fortis
Make-up artist SYNTRA Limburg.
Over de cursus. De opleiding tot Make-up artist/Allround grimeur wordt modulair aangeboden. Een make-up artist kan binnen de theater en televisiewereld karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten, modellen en klanten. De opleiding bestaat uit volgende opleidingsmodules.: Basis Make-up 48u.
online cursus duits gratis
Cursus Make-Up De nr. 1 thuisstudie van Laudius.be.
Zo ben je straks helemaal klaar om jouw klanten, familieleden of vriendinnen te voorzien van prachtige make-up. Als je inschrijft voor de cursus, dan kun je dit zeer complete materialenpakket meebestellen voor slechts 149, Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces van je cursus.
Workshop Make-up: Basis Leuven UiT in Vlaanderen.
Cursus of workshop Persoon en relaties. Tijdens deze workshop wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de ideale make-up aanbrengt. Je krijgt aangepast advies over je huidtype, welke oogschaduw het mooist bij de kleur van je ogen past, hoe je lijntjes verdoezelt, Je gaat helemaal opgemaakt naar huis, met info op maat en een stappenplan.
Make-up.
Hoe kan je inschrijven? Voor deze cursus kan je online inschrijven via de link schrijf nu in in het cursusoverzicht. Uiteraard kan je je voor deze cursus ook nog altijd op het secretariaat komen inschrijven tijdens de openingsuren of tijdens onze infoavond.
Make-up artist Syntra AB.
Deze opleiding richt zicht tot creatieve mensen die aan de slag willen in de theater, tv, film en/of fotowereld en visagisten of schoonheidsspecialisten die zich willen perfectioneren. Voor deze cursus zijn geen specifieke instapvoorwaarden. Deze cursus is een opleiding voor personen vanaf 18 jaar of die voldaan hebben aan de leerplicht.
Workshop make up Beauty-Licious workshops make up.
Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. Workshop make up. MIRROR MIRROR ON THE WALL, WHO IS THE FAIREST OF THEM ALL? Wake up for make-up! Kent make-up ook nog veel geheimen voor u?
Opleiding Make-up basis Beauty en wellness opleidingen Syntra West.
Na het slagen van alle modules, inclusief de eindproef, ontvang je het certificaat van allround" grimeur. Na enkele jaren twijfelen heb ik dan toch de sprong gewaagd en mij ingeschreven voor de basis make-up cursus te Syntra West Brugge. Ik had al ervaring met make-up maar had nog nooit eerder lessen gevolgd. De basiscursus bevat 12 wekelijkse lessen.
opleidingen Syntra West.
Opleiding van 0 sessies. Net als de kostumering en het pruikenwerk mag bij theater ook grime niet uit z'n' rol vallen. Opleiding van 0 sessies. Facepainting: werken met splitstrokes. Blijf up to date. Opleiding van 3 sessies. Schoonheidszorgen voor mensen met kanker.
MUD workshop: nude look.
Met de hulp van een professionele make-up artist leer je stap voor stap hoe je zelf tot een indrukwekkend resultaat komt. Nadat de professional de ene helft van je gezicht opmaakt, is het jouw beurt om de andere helft minstens even mooi te krijgen.

Contacteer ons