Resultaten voor cocktail workshop

 
cocktail workshop
Workshop cocktails maken!
Proeven van Zuiderse Tapas. De lekkerste cocktails. Een beetje zoet, een beetje zuur en altijd lekker fris. Een cocktail geeft je altijd zo'n' lekker zomers gevoel. Met deze workshop shake je in een handomdraai de hipste cocktails uit je mouw.
workshop bonbons maken
Boek een cocktail workshop met collega's' in België 1001activiteiten.be.
Tijdens de workshop vertelt een expert u bijvoorbeeld over een zelfgekozen basisingrediënt zoals Tequila. Vervolgens gaan jullie zelf aan de slag om een heerlijke cocktail te bouwen! Een proeverij met diverse cocktails naar keuze kan ook de teamspirit versterken, of een gezellig diner vooraf!
reachtruck
Cocktail workshop Antwerpen ThirstThirst.
Cocktail workshop Antwerpen. 25 enthousiaste liefhebbers die hun zondagmiddag willen spenderen aan het maken én proeven van cocktails wat wil een mens meer? In deze cocktail workshop te Antwerpen kregen de deelnemers een overzicht van de cocktail-geschiedenis, tools technieken en werden volgende cocktails gemaakt gesmaakt: Cosmopolitan, Tom Collins, Kiwiroska, Manhattan Americano.
wc rolhouder ikea
Cocktailworkshops op iedere locatie in NL SHAKE IT!
Wij leiden tijdens onze cocktail workshop jou en jouw gezelschap op speelse wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties. Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van onze bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails.
cocktail jurk
Cocktail Workshop Apeldoorn Original Tours Activities Apeldoorn. Cocktail Workshop Apeldoorn Original Tours Activities Apeldoorn.
Leer de lekkerste cocktails maken tijdens de Cocktail Workshop Apeldoorn van Original Tours Activities! Deze leuke cocktail workshop zal worden gegeven in het prachtige Apeldoorn. Onze bartender staat met zijn cocktailshakers al voor u klaar om samen de lekkerste cocktails te maken.
loodgieter buggenhout
Cocktail Workshop, van Antwerpen Excursies.
In de Cocktail workshop van Antwerpen Excursies maakt u zelf de lekkerste drankjes, zoals die geschonken worden in hotels en clubs over de hele wereld. In het centrum van de stad voelt u zich al snel professioneel cocktailshaker met deze geweldige workshop.
jurk cocktail
Cocktail workshop vanaf 33 p.p. diverse Vlaamse steden.
Tijdens deze cocktail workshop in diverse Vlaamse steden maakt u uitvoerig kennis met deze kunst van het cocktail shaken. Straks bent u de held van elk verjaardagsfeest en maakt u voor uw gasten zelf de lekkerste cocktails. Wilt u meer weten over deze cocktail workshop.
Cocktail Workshop Comme Chez Soif Tastings.
Je leert werken met een Boston shaker, mixglas en strainer. Tijdens de workshop werken wij met verse producten en premium spirits! Van elke cocktail geven wij enkele varianten mee, hierdoor leer je tijdens 1 workshop meer dan 10 cocktails bereiden!
Cocktail-workshop Taco-fiësta in Den Haag, van Hofstad Events.
17.00 19.00 Cocktail Workshop. Een Mojito, Pink Paradise of tongstrelende Bombay Bramble, het zijn maar een paar van de exotische cocktails die u tijdens deze cocktail workshop kan maken. U krijgt instructie van professionele shakers die al jaren in het vak zitten.
Cocktail Workshop, van Leuven Events.
Cocktail Workshop in Leuven. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Cocktail Workshop in Leuven. Details over dit uitje. Cocktails zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Durf te mixen met verschillende soorten drank, fruit en fris. Ga nu aan de slag als een professionele cocktailshaker tijdens deze workshop in Leuven.
Cocktailworkshop Reizigersbeoordelingen TAO TripAdvisor.
Het eten was super lekker, de bediening heel vriendelijk, de gin cocktails met de juiste garnituur. We kregen achteraf nog een bon voor 2 flessen cava in het aangrenzende café. Daar was de muziek wel niet zo goed en te luid om te kunnen praten.

Contacteer ons