Meer resultaten voor make up artiest

 
make up artiest
Contact Make-up Artist Nathalie Peeters.
Make-up Artist Nathalie Peeters. Make-up Artist Nathalie Peeters. 0474 93 88 95. Nathalie begon haar make-up avontuur in 2009 toen ze een allround opleiding aan de Schoonheidsschool in Antwerpen aanvatte. Hier kreeg ze de kriebel te pakken en was ze vastberaden om de wereld als make-up artieste te gaan veroveren.
vochtproblemen
Make-up artist SYNTRA Limburg.
Beide startpakketten make-up penselen worden aangeboden door Make-up For Ever tegen een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan een aantrekkelijke schoolprijs. De opleiding tot Make-up artist/Allround grimeur wordt modulair aangeboden. Een make-up artist kan binnen de theater en televisiewereld karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten, modellen en klanten.
auto verzekeren
Make-up artist Florence Teerlinck onthult haar geheimen ELLE.be.
Beauty Tips tricks. Make-up artist Florence Teerlinck onthult haar geheimen. Ge├╝pdatet op 3 Oktober 2017 Dinsdag, 30 Augustus 2016 door Claire Claire Lifestyle en Beauty Redactrice. Wat denkt, drijft en smeert een make-up en beautyprofessional? We vragen hen de lipstick van het lijf.
Slotenmaker
Make-up artist Syntra AB.
Je streeft ernaar mannequins en artiesten de perfecte uitstraling te bezorgen? In deze opleiding leer je niet alleen de nieuwste make-up trends en toepassingen, maar maak je ook nader kennis met de mannequin en theaterwereld. Een allround grimeur of make-up artist kan karakters grimeren of kan de make-up verzorgen van artiesten.
Make-up artist Elke Willemen vertelt eerlijk over haar burn-out Style Nina HLN.
Lannoo Make up. My Story door Elke Willemen. Style Als senior make-up artist voor M.A.C. reisde ze de wereld rond, verzorgde ze prachtige looks voor de catwalks en kreeg ze zowat alle topmodellen in haar stoel. Tot het plots niet meer ging.
Make up artist Beauty-Licious Make up aan huis.
Make up Party. Le buzz: concept on wheels. Miss De Luxe. Boboda weddings events. YOUR BEAUTY IS OUR PASSION When in doubt, wing it out! Droom je er al lang van uzelf eens professioneel opgemaakt te zien? En dit binnen uw comfortzone?
Opleiding visagie Make-up workshop Internationaal erkend.
Want als afgestudeerde word je lid van onze alumnivereniging. En daar krijg je alle kansen om je loopbaan als make-up artiest een boost te geven. Studeren bij MUD: ook iets voor jou? In onze make-up opleiding voorzien we je van praktische, levensechte vaardigheden.

Contacteer ons